Företagstjänster - Föreläsningar, utbildningar och inventering

 

Inspirationsföreläsningar

Minimum 1,5 timma upp till en heldag. Föreläsningarna för personal kan även kombineras med ett inslag med fysisk aktivitet om så önskas. 

Dessa föreläsningar tjänar till att ge personalen ny inspiration och motivation att göra en förändring i sina egna liv. Alla föreläsningar är ju hopsatta för att passa just din personal, men för att få lite inspiration om vad som kan passa er, läs igenom de olika rubrikerna så sätter vi ihop något som blir perfekt för din grupp.

Kunskapsföreläsningar

Även personal som arbetar med kost och/eller hälsa och/eller beteende behöver utbildning eller fortbildning. Exempel på detta är hälsoinspektörer, sjuksköterskor, skolsköterskor etc. Denna föreläsning bygger lite mer på djupare kunskap men även hur man ska förmedla budskapet och nå ut med sin nyvunna kunskap.

Referens: Thomas Mellgren, ergonom/sjukgymnast Vänersborgs kommun (hälsoinspiratörer)

Utbildningar

Som en del av utbildningar t ex som Grönlunds Trafikskola, där jag har 8 timmar kost och hälsa som en del av deras YKB-utbildning (Yrkes Kompetens Bevis för att bli yrkeschaufför) både på lastbil och bussutbildningarna.


Kommun

Förskolor – föreläsningar för föräldrar och/eller personal - helt utan pekpinnar
Skolor – föräldrar, personal och/eller ungdomar
Hälsoinspiratörer – kunskap och inspiration för att kunna inspirera andra.

Detta är exempel på områden som jag kan hjälpa ditt företag eller din personal.
Har du fler frågor, så kontakta mig för ett samtal - eller lägg in en intresseanmälan så återkommer jag till dig!

Mat på jobbet – jobba skift
Tydliga mönster när man gör omfattande hälsoundersökningar, är att människor som jobbar annorlunda tider oftare drabbas av övervikt, hjärtkärlsjukdom och diabetes. Det kan vara skönt med lite tips och råd utifrån just ER arbetssituation. Hur ska man tänka för att inte bli en del av den statistiken?

Tips: Kostinventera din personal! Det blir lönsamt i längden! Att få individuella råd kommer alltid få bättre resultat och glöm inte att det är avdragsgillt.