Startsidan

Företag/personal

Mat & idrott

 

Idag verkar vi gå vilse i alla nya dieter och kostråd. Att äta nyttigt verkar vara en enda djungel och det som var nyttigt igår är farligt idag. Måste det verkligen vara så krångligt? Ska vi inte en gång för alla sluta gå på diet och börja om på måndag..?

Läs mer

Dags för kick-off? Har ni hälsovecka? Jobbar ni skift? Har ni gjort hälso-
profiler hos företagshälsovården? Eller
vill ni bara ha lite rolig inspiration? Alla föreläsningar anpassas till er personal, verksamhet eller önskemål. Glöm inte att friskvård är avdragsgillt.

Läs mer

Resultaten kan öka markant både som individuell idrottare och lagidrottare om du förstår hur mat och kropp fungerar ihop. Jag har jobbat med allt från elitnivå till yngre barn och lägger alltid nivån så alla förstår hur det hänger ihop och blir motiverad att förändra.

Läs mer

Varför gör vi inte bara som vi vet att vi borde?

Vi har väl aldrig varit så upplysta som idag, men ändå får vi inte till det. 

Alla mina föreläsningar syftar till att ge inspiration och motivation genom ett enkelt och roligt budskap med många aha-upplevelser, mycket igenkänning och skratt men utan pekpinnar, vilket är det som har gjort att föreläsningarna har blivit så populära genom åren.

Idag tycker jag många gånger att vi snubblar på vår egen ”redighet”. Istället för att börja med det lilla ska vi göra stora livsavgörande förändringar som oftast inte ens håller veckan ut. Idag är inte den största bristen kunskap, utan att vi av någon anledning inte gör som vi vet att vi borde göra..  Jag jobbar oerhört mycket med själva beteendeförändring och tror på att det i slutändan är där roten till problemen ligger.


Senaste från Dietoteket

Logga in

Logga in för att ladda ner presentationer från Dietoteket

Lösenord får du av Pernilla vid föreläsning